Cos de Cumparaturi

Livrare si Retur

Informatii despre Livrare

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid GLS Romania (https://gls-group.eu/RO/ro/home).

Costul transportului se adauga automat la comanda ta, beneficiind de un tarif preferential de 13.5Lei (TVA Inclus) in orice colt din Romania cu livrare la usa dvs.

Procesarea comenzilor se face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate pana in ora 16:30 se proceseaza in 24h (ajung la dvs. in 48h), cele plasate dupa ora 16:30 sunt procesate in maximum 48h, livrarea la usa dvs. a treia zi lucratoare dupa plasarea comenzii.

Conditii de Retur

Dorinta magazin.terapiinatriste.com este ca produsele ce ti le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile tale. In caz contrar, conform Ordonantei de urgenta  34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de  14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite, prin e-mail la adresa: contact@terapiinaturiste.com sau la adresa firmei S.C. Friedman Laboratories S.R.L. str. Ileana Cosanzeana 1, S31/33, Sector 5, Bucuresti.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor tale. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite sau prin altul ales de dvs, clientul suportanad contravaloarea transportului de retur. S.C. Friedman Laboratories S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate, pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet.

Suma inapoiata clientului include doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si in ambalajul original.

Lista de Contacte