Cos de Cumparaturi

Tratament Naturist Leucoree

Leucoreea este o scurgere, cu aspect murdar, cenuşie sau verzuie. În stările de infecţii date cu diverşi agenţi patogeni şi mai ales, de Trichomonas vaginalis. Se indică pentru tratament naturist leucoree: ceaiuri, spălături şi irigaţii.

Ceaiuri pentru tratament naturist leucoree
– Herba Bursae pastoris (traista ciobanului), şi Herba Lamii albi (urzică moartă albă). Se folosesc câte 100 g din fiecare plantă. Se prepară o infuzie, cu o jumătate de linguriţă din amestec la cană. Se beau două căni pe zi, în curs de 4-5 zile.

Spălaturi şi irigaţii
– Philadelphus coronarius L. (iasomie, lămâiţă). Spălături şi irigaţii, 10% la un litru de apă. Se pot face două spălături pe zi.
– Flores Calendulae (flori de gălbenele). Infuzie, 2-3 linguri de flori la 200 ml apă, la care se adaugă trei sferturi de litru de apă fiartă. Se pot face două spălături sau irigaţii pe zi.
– Flores Chamomillae (flori de muşeţel). Se pot face spalături sau irigaţii, cu infuzie, din trei linguri la 200 ml apa la care se adaugă trei sferturi de litru de apă. Se pot face doua pe zi.
– Folium Juglandis (frunze de nuc). Spălături locale cu infuzie, din patru linguri la 200 ml apă. Se pot face două spălături pe zi.
– Herba Salicariae (răchitan). Irigaţii, cu infuzie, din două linguri la 200 ml apă, la care se adaugă trei sferturi de litru de apă caldă.
– Folium Rubi-fruticosi (frunze de mur). Se fac două irigaţii pe zi, cu infuzie, din două linguri de frunze la 200 ml apă, la care se adaugă apă caldă.

Lista de Contacte